TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Chocoladefontein

Echt iets bijzonders

Wilt u iets bijzonders? Flevoland Catering heeft het voor u. Een fontijn waar overheerlijke warme chocolade stroomt. Een uniek idee voor een bruiloft (met wiite chocolade) maar ook als feestelijk dessert bij een bedrijfsfeest. Naast witte is er ook een melk- en pure chocolade fontein te bestellen.

Beeldt u zich eens in hoe een chocoladefontijn uw receptie, opening of bedrijsfeest opfleurt. U prikt bijvoorbeeld een stukje ananas of peer aan een prikker, houdt dit in de fontein en binnen enkele seconden is het overdekt met een laagje chocolade. Bij elke gelegenheid zorgt onze fontein voor een "knallende" afsluiter.

De chocoladefontein is inclusief:

- Huur van de fontein (Euro 227,50 voor dertig personen
  Euro 4,00 extra per extra persoon)
- 2,5 kg chocolade
- Prikkertjes
- Servetjes
- Fruit (aardbeien, ananas, banaan en peer)
- Lange vingers
- Marshmallows

Flevoland Catering heeft een goede naam en dat ziet u niet alleen terug bij de barbecues die wij perfect voor u kunnen organiseren maar ook bij de chocoladefontein die u kunt combineren met onze onderstaande buffetten. Klik in het menu op 'buffetten' voor de mogelijkheden.

Voor het verzorgen van catering in Lelystad en Almere brengen wij geen kilometervergoeding in rekening.

Kijk voor onze buffetten op een van deze pagina's:


Zelf samenstellen

Hollands buffet

Italiaans buffet

spaans buffet Spaans buffet

Indonesisch buffet

Barbecue

BTW

Eten en drinken is inclusief 6% BTW.
De bedragen voor bediening, verhuurartikelen en entertainment zijn exclusief BTW. Bij begeleiding van eten en frisdranken is de BTW 6 % en bij bediening van dranken met alcohol en het klaarzetten van verhuurartikelen 19%.

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009