TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Menu's

Wanneer u een gelegenheid heeft met een diner, dan is het menu natuurlijk van groot belang. Of het nou gaat om een uitgeserveerd diner bij u thuis of om een groot luxe diner op locatie, de kwaliteit staat bij Flevoland Catering altijd voorop. Onze chef-kok Erwin Hendriks (lid van het Nationaal Koksgilde) heeft daarom met veel plezier en passie voor u een aantal suggesties onder elkaar gezet, waarvan wij denken dat zij een mooie mooi aanvulling voor uw gelegenheid zijn. Zijn motto is “aandacht”! De chemie die hij vindt tussen smaak en presentatie zorgen ervoor dat uw gasten een menu krijgen die de smaakpapillen optimaal stimuleert. Daarnaast zijn de gerechten een ware traktatie voor het oog, zodat uw gasten goede herinneringen zullen bewaren aan uw gelegenheid.

De opties die zijn weergegeven zijn een slechts een greep uit de mogelijkheden van Flevoland Catering.Omdat elk diner verschillend en persoonlijk is, sturen wij u graag meer informatie toe die geheel aansluit bij uw wensen.

Voorgerechten
Frisse knapperige salade verrijkt met garnalen, écrevisse, gerookte zalm, komkommer en tomaat, met frisse Zaanse mosterddressing en getopt met whiskymayonaise

Carpaccio van coquille, met hierop salade van Japans superzacht zeewier, gekruide gamba en kaviaar van vliegende vis

Zaanse runderlende, gevuld met spinazie en grove mosterd, dun gesneden, verrijkt met truffelmayonaise en mosterdblad

Wrap gevuld met romige geitenkaas, tuinkers, komkommer en zonnebloempitten

Soepen
Zaanse mosterdsoep met Groninger worst en schuim van spek

Witlofsoep met gerookte zalm en truffelaroma

Doperwtensoep, fluweelzacht met schuim van geroosterde paprika

Warme voor of tussengerechten
Varkenswangetje gestoofd in donker bier met appelstroop

Risotto gevuld met paddenstoelen, geparfumeerd met rucola en truffelolie

Gebakken gamba’s met oestersojasaus en boontjes

Hoofdgerechten
Mals gebraden ossenhaas, in jus van rode port, gedroogde tomaat en bundelzwammetjes, met gecarameliseerde witlof en aardappeltaart

Medaillons van varkenshaas, met krokant spek, saus van shii-take, broccoli en gekruide krieltjes

Gebakken zalm met gamba’s, saus van Japanse soja en citroengras met bijpassend aardappel en groentegarnituur

Lasagne van kastanjechampignons en wilde spinazie, met schuim van rode paprika, met hierover een salade van pittige rucola en pijnboompitten

Desserts
Samenspel van aardbeien, bavarois van aardbei met roze peper en basilicum, gemarineerde aardbeien en schuim van pepermunt

Tiramisu met karamelroom gebrande pecannoten en gekonfijte kumquats

Pannacotta met in cranberrysap gemarineerde kersen en kersenroom

Onze catering word gratis bezorgd in de Almere en Lelystad, voor de andere plaatsen van Flevoland; Bant, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Kuinre, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Rutten, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde, rekenen wij voor de catering bezorging € 0,65 per km.

BTW
Bedragen van food en beverage (dranken) zijn inclusief BTW.
Bedragen van bediening, verhuurartikelen en entertainment zijn exclusief BTW. Bij begeleiding van food en non-alcoholische dranken is de BTW 6 % en bij bediening van dranken mét alcohol en het klaarzetten van verhuurartikelen 19 %.

 

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009