TelefoonFlevoland Catering
036 - 7112829

Noord-Holland Events

Een Euro kunt u omdraaien maar dan nog blijft het een Euro. Een evenement moet groots zijn maar wel waar voor zijn geld. Een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest of bedrijfsevenement is uw visitekaartje dus moet het een topevenement worden.
Flevoland Catering werkt samen met Noord Holland Events voor de organisatie van een perfect evenement of dat nu in Alkmaar, Diemen, Almere of Lelystad is. De catering is bij ons in vertrouwde handen maar ook de organisatie verzorgen wij tot in de puntjes.

Wij hebben een aantal succesvolle concepten zodat u niet uw hoofd hoeft te breken. Uiteraard houden wij rekening met specifieke wensen. De daadwerkelijke organisatie gaat rollen nadat wij samen met u een passend concept hebben bepaald. Stap voor stap regelen wij uw evenement aan de hand van een checklist met honderden aandachtspunten. Aan alles wordt gedacht. Een zeer nauwkeurige planning in tijd, actie en medewerkers zorgt voor een perfect evenement. Ook al bent u gastheer (of gastvrouw natuurlijk), u kunt ongestoord en onbezorgd genieten van uw eigen feest.

Landbouwtentoonstelling Opmeer

Noord Holland Events heeft samen met ons de organisatie en catering verzorgd voor bijvoorbeeld de landbouwtentoonstelling Opmeer (16.000 bezoekers.)

sitemap | legal disclaimer Copyright NHC groep 2009